κοστος_657
 

Τρόπος Παραγγελίας

Για να ολοκληρωθεί με ασφάλεια και επιτυχία η διαδικασία λήψης των βλαστικών κυττάρων είναι απαραίτητο οι γονείς:


Να έχουν έρθει σε επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Medstem Services. Το τμήμα εξυπηρέτησης θα τους ενημερώσει για τις διαδικασίες συνεργασίας με την εταιρεία και θα τους προμηθεύσει τα συμβόλαια και την συσκευή συλλογής.


Να έχουν φροντίσει η συσκευασία συλλογής να παραδοθεί στη μαία ή στον ιατρό τους εγκαίρως πριν τον τοκετό, ώστε αυτοί να πραγματοποιήσουν την συλλογή του ομφαλοπλακουντιακού αίματος και του τμήματος ομφαλίου λώρου.


Σε περίπτωση που ο τοκετός γίνεται σε κάποιο από τα μαιευτήρια ΙΑΣΩ, η συσκευασία συλλογής είναι πάντα διαθέσιμη στους χώρους που πραγματώνονται οι τοκετοί και το προσωπικό του Ομίλου φροντίζει για την ασφαλή μεταφορά των δειγμάτων στα εργαστήρια της Medstem Services.

Για να λάβετε έγκαιρα τη συσκευασία συλλογής παρακαλούμε να καλείτε στους εξής αριθμούς τηλεφώνου: 8011 11 4444 ή 210 6105 020. Η συσκευασία συλλογής θα σας παραδοθεί με courier λίγες ημέρες μετά.


Ο Τοκετός και η Συλλογή του Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος


Ακριβώς μετά τον τοκετό, μέσω μίας απλής, απολύτως ασφαλούς και ανώδυνης διαδικασίας, ο γιατρός συλλέγει το δείγμα αίματος από τον ομφάλιο λώρο καθώς επίσης και δείγμα ιστού ομφαλίου λώρου.


Ακολούθως ενημερώνετε την Medstem Services για τον τοκετό και την γέννηση του παιδιού σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ώστε να κανονίσουμε τη μεταφορά των δειγμάτων στο εργαστήριο επεξεργασίας της Medstem Services προς επεξεργασία και φύλαξη.


Το ομφαλοπλακουντιακό αίμα και ο ιστός ομφαλίου λώρου θα πρέπει να αποστέλλεται στο εργαστήριο άμεσα.


Η διαδικασία επεξεργασίας του ομφαλοπλακουντιακού αίματος, ιστού ομφαλίου λώρου και φύλαξης των Κυττάρων θα διεξαχθεί σε αυστηρές εργαστηριακές συνθήκες και άμεσα (αμέσως μετά από την συλλογή), εκμηδενίζοντας έτσι τους κινδύνους απώλειας σε κυτταρικούς πληθυσμούς και στην βιωσιμότητα του δείγματος.


ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα δείγματα ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνουν σε θερμοκρασία δωματίου.